Stiinta & Tehnologie

#Phableta #phableta lg #phableta nokia #phableta htc

Vrei o phableta? Iata care sunt cele mai performante modele

Telefoanele cu ecran de dimensiuni generoase nu sunt intotdeauna usor de manevrat. In pofida acestui inconvenient, acest tip de gadgeturi vin la pachet cu o sumedenie de avantaje. Inata care sunt cele mai bune phablete disponibile in prezent in magazinele din Romania.

LG G Flex 4G

Potrivit yoda.ro, aceasta phableta produsa de LG are un ecran cu o diagonala de 6 inchi, 2 GB de RAM, camera foto de 13 MP si procesor Qualcomm Snapdragon 800 cu patru nuclee, fapt care o transforma intr-o optiune excelenta ce poate satisface cerintele celor mai exigenti utilizatori.

Nokia 1520 Lumia

Nokia 1520 Lumia este o alta phableta puternica, cu un ecran de 6 inchi, 2 GB de RAM, procesor Snapdragon 800 Quad-Core si camera foto de 20 MP. Acest gadget este exceptional in special pentru acei utlizatori interesati sa obtina fotografii de inalta calitate.

HTC One Max 4G

Dispunand de un procesor Snapdragon 600 Quad Core, phableta HTC One Max 4G, cu al sau ecran de 5,9 inchi, ar putea fi alegerea perfecta pentrru impatimitii tehnologiei de ultima ora. Alte "bunatati" oferite de aceasta includ 2 GB de RAM, o baterie de 3300 mAh si camera foto UltraPixel cu inregistrare video Full HD de 1080p.

Sursa foto: wired.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea