Stiinta & Tehnologie

#jetta #new compact coupe #volkswagen

Volkswagen va lansa la Detroit un coupe bazat pe Jetta

Constructorul german va oferi publicului american un coupe bazat pe Jetta , anticipat zilele acestea de un concept expus la Salonul de la Detroit.

Volkswagen
pregateste o lansare importanta pentru publicul american maine, cand Salonul Auto de la Detroit isi va deschide portile. Nemtii vor lansa o versiune concept a actualului Jetta, care anticipeaza liniile unui viitor model coupe, cu veleitati sportive.

Botezat new compact coupe, sau pe scurt NCC, prototipul pe care VW il va expune la salonul american va pregati publicul de un model de serie sportiv, bazat pe viitoarea generatie a sedanului german. Potrivit unor surse neoficiale, se pare ca NCC este mai mult decat un simplu concept, ci o versiune pre-productie, desi este greu de crezut ca Volkswagen va alege sa foloseasca acelasi nume si pentru modelul de serie.

New Compact Coupe va copia dimensiunile sedanului Jetta si o mare parte din motorizarile sale. In plus, modelul sportiv va introduce, in premiera pe piata , un nou sistem hibrid , compus dintr-o unitate TSI cu patru cilindri si un motor electric. Cel mai probabil, vom vedea noul tren de rulare ecologic si pe actuala generatie a modelului Golf.

Cititi mai multe pe Automarket.ro   

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea