Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #passat #golf #polo

Volkswagen Passat debuteaza la Paris

Volkswagen va prezenta oficial noua generatie a limuzinei de clasa medie Passat (masina va primi un important facelift) cu ocazia Salonul Auto de la Paris, urmand sa fie lansata pe piata din Romania la inceputul anului urmator.

Daca majoritatea producatorilor auto ne-au dezvaluit detalii si imagini ale premierelor ce vor avea loc la Paris, Volkswagen se zgarceste si nu ne da prea multe informatii. Tot ce stim este ca noul Passat este singura noutate cu adevarat importanta adusa de Volkswagen la eveniment.

Asadar, aspectul noului VW Passat ramane o necunoscuta, insa este de asteptat ca viitoarea generatie sa preia noua directie de stil anuntata de actualele Polo si Golf.

Chiar daca exista sanse ca producatorul auto sa faca publice fotografii si informatii oficiale despre noul Passat cu putin timp inainte de marele eveniment auto, nu este exclus ca modelul sa ramane un mister pana la data de 30 septembrie, moment in care se deschide salonul auto de la paris, pentru presa.

Cititi mai multe pe Auto.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea