Stiinta & Tehnologie

#volkswagen #masini hibride #modele noi

Volkswagen isi mareste gama de masini hibride cu noi modele

Grupul Volkswagen intentioneaza sa-si mareasca din 2013 gama de modele cu propulsie hibrida. Primele modele care vor fi disponibile pe piata fac parte din familia Porsche, a confirmat Rudolf Krebs, seful diviziei automobile electrice din cadrul Volkswagen.

El a precizat ca este vorba despre versiunile plug-in hybrid ale modelelor 918 Spyder si Panamera S. Incepand cu 2014, pe piata va mai fi disponibila si o versiune plug-in hybrid a lui Volkswagen Golf. Calendarul lansarilor va fi completat de modelele Porsche Cayenne, Audi A6, Audi A8, Audi Q3, Audi Q7, Volkswagen Passat.

De altfel, oficialul Volkswagen a precizat ca aceste modele cu tehnologie plug-in hybrid fac parte din strategia pe termen lung a grupului german.

Un studiu recent realizat de IHS Automotive scoate in evidenta faptul ca pana in 2018 vanzarile acestor tipuri de masini vor creste de opt ori.

Sursa foto: netcarshow.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea