Stiinta & Tehnologie

#preturi #romania #volkswagen golf vi #lansare

Volkswagen Golf VI va costa,in Romania, de la 14.450 euro cu TVA

Porsche Romania, importatorul marcii Volkswagen in Romania, va lansa, in prima saptamana a lunii noiembrie, noua generatie a modelului Golf. Preturile noului Golf VI anuntate pentru Romania sunt cuprinse intre 14.450 si 23.085 euro cu TVA si va fi disponibil in patru variante de motorizare pe benzina si doua diesel.

Motorizarile pe benzina sunt de 1.4 litri si 80 CP, 1.6 litri si 102 CP, 1.4 litri supraalimentat de 122 CP si varful de gama este motorul de 1.4 litri supraalimentat ce dezvolta 160 CP. Primele doua motorizari beneficiaza de o transmisie manuala cu 5 rapoarte iar pentru al doilea motor, cel de 1.6 litri, se poate opta pentru o cutie automata cu 7 trepte (DSG).

Motorizarile supraalimentate de 1.4 litri sunt legate la o transmisie manuala cu 6 trepte si optional la o cutie de viteze automata cu 7 rapoarte (DSG).

Motorizarile diesel au o capacitate de 2.0 litri si dezvolta 110 CP si respectiv 140 CP. Propulsorul diesel de baza, ce produce 110 CP, este legat la o transmisie manuala cu 5 trepte pe cand cel mai puternic, ce dezvolta 140 CP, dispune de o transmisie manuala cu 6 trepte sau de una automata cu 7 trepte (DSG).

Tinta de vanzari pentru acest an este de 500 de unitati pentru cea de-a sasea generatie Golf, iar pentru anul 2009 este de 3.000 de masini, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, directorul marcii Volkswagen in Romania, Matei Albulescu.
Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea