Stiinta & Tehnologie

#iphone 4 #vodafone #apple

Vodafone va despagubi clientii care au cumparat iPhone 4 la pretul initial

Vodafone va oferi compensatii utilizatorilor care s-au grabit sa cumpere un iPhone imediat dupa lansarea ofertei, care s-a modificat in doar cateva zile.

Operatorul de telefonie mobila a anuntat pe contrul de Twitter Vodafone buzz ca utilizatorii care au achizitionat un iPhone la pretul initial vor fi compensati prin ajustarea facturii sau a facturilor urmatoare.

La doar trei zile de la lansarea ofertei initiale, Vodafone a redus pretul variantei de 16 GB la 199 de euro, fata de pretul initial de 299 de euro, pentru abonamente pe doi ani iPhone 1GB.

Clientii noi Vodafone pot achizitiona iPhone 4 16 GB la 199 Euro (fata de pretul initial de 299 Euro), impreuna cu pachetul iPhone 1GB si la 149 Euro (fata de 199 Euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

iPhone 4 32 GB este disponibil acum clientilor noi la 299 Euro (fata de pretul initial de 399 Euro), impreuna cu pachetul iPhone 1 GB si la 249 Euro (fata de 299 Euro), impreuna cu abonamentul iPhone 1,5 GB.

O masura asemanatoare a fost luata si in SUA la lansarea primului iPhone. Dupa reducerea semnificativa a pretului, abonatii AT&T au fost despagubiti de companie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea