Stiinta & Tehnologie

Vodafone lanseaza servicii rapide de date

Cu mare valva si voie buna, Vodafone Romania a facut un pas inainte si ne aduce pe tava servicii rapide de date... Chiar foarte rapide.

Ca sa fiu mai clara, cei de la Vodafone ne vor bucura cu modem -uri care conectate la PC-ul sau laptop-ul nostru ne vor zbura pe net cu viteze de 3G broadband de pana la 7,2 Mbps.

Aproape jumatate

Liliana Solomon, CEO Vodafone Romania declara: "Incepand de astazi, Vodafone Romania ridica viteza internetului mobil la 7,2 Mbps si HSUPA sunt acum disponibile intr-un numar total de 355 de localitati, pentru 45% din populatia tarii. Aceasta lansare este insotita de noi oferte de date mobile, precum si de doua noua modele de laptop-uri, Toshiba si Dell, disponibile la abonament cu pachetele de date mobile."

Tot dansa a mai adaugat: "Suntem increzatori ca noile oferte raspund cererii in crestere pentru serviciile de internet mobil oferit de Vodafone, mai ales dupa succesul fara precedent inregistrat pe pachetele de trafic nelimitat, recent lansate."

Ce putem avea

De acord. Nici ca se poate mai bine. Si asa trecem mai departe si pentru cei interesati, Vodafone vine cu cele cinci dispozitive de conectare mobila E172 USB Stick, Pebble USB Modem, Vodefone Smart Modem, Vodafone Mobile Connect Card si Express Data Card.

Lucrurile stau foarte roz in departamentul mobilitate, dar nu se opresc aici. Cei de la Vodafone au "prezis" ca in trei sau patru ani Romania ajunge sa foloseasca conectivitati LTU sau ceva mai devreme chiar HSPA adica viteza broadband de la 7 la 14 Mbps, ca mai apoi sa ajugem si la viteza de 28 Mbps.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea