Stiinta & Tehnologie

#blackberry storm #romania #vodafone

Vodafone lanseaza BlackBerry Storm in Romania

blackberry storm este primul terminal cu ecran tactil al companiei si a fost dezvoltat special pentru Vodafone.

Telefonul este disponibil acum in magazinele Vodafone si ale partenerilor, de la 99 de euro cu TVA inclus.

Oferte la abonament

BlackBerry Storm vine la pachet cu abonamentele Vodafone Multiplu BlackBerry care includ pana la 500 MB trafic de date, 400 de minute nationale si trafic gratuit nelimitat in Vodafone live .

In functie de valoarea abonamentului si de durata contractuala, noul BlackBerry Storm poate fi achizitionat la preturi intre 389 euro si 419 euro (TVA inclus), impreuna cu mai multe tipuri de pachete BlackBerry si de voce disponibile in oferta Vodafone Romania. Pretul fara conectare al noului model BlackBerry este 449 euro (cu TVA).

"Ne bucuram sa oferim clientilor Vodafone primul terminal BlackBerry cu ecran tactil, care imbina performantele multimedia de top ale unui smartphone, cu functiile business ce au consacrat marca BlackBerry", a declarat Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

Variantele de abonament


Clientii Vodafone Romania pot alege dintr un abonament Vodafone Multiplu 100 BlackBerry, de 30,94 euro / luna cu TVA inclus. Acesta contine 100 de minute nationale, 100 MB trafic de e-mail, Internet si messenger, navigare gratuita in portalul mobil Vodafone live! si BlackBerry Storm la pretul de 219 euro cu TVA, pentru contractele incheiate pe o perioada de 2 ani.

A doua varianta este Vodafone Multiplu 400 BlackBerry, de 79,73 Euro / luna care ofera lunar clientilor 400 de minute nationale incluse, 500 MB trafic de e-mail, Internet si messenger si navigare gratuita nelimitata in portalul mobil Vodafone live!. Cu acest abonament, incheiat pe 2 ani, clientii pot achizitiona BlackBerry Storm la pretul de 99 euro cu TVA inclus.

"Primit cu un mare interes in toata lumea, BlacKBerry Storm este, incepand de astazi, la dispozitia clientilor Vodafone din toata tara, la preturi speciale, cu pachete ce includ servicii de voce, date mobile si Internet mobil", a mai spus Liliana Solomon.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea