Stiinta & Tehnologie

#marketing digital #seo #conferinta de presa #conferinta

Vino sa discutam despre SEO si marketing digital in cadrul unei noi conferinte PR2Advertising.ro

PR2Advertising.ro te invita sa participi gratuit la conferinta “Online, offline, e-mail marketing, SEO, retele sociale”, desfasurata marti, 26 mai 2015. Esti interesat de online? Vrei sa stii care sunt cele mai bune metode prin care poti sa iti aduci site-ul pe prima pozitie in cautari sau cum sa trimiti un newsletter eficient? Vino si afla raspunsul la toate aceste intrebari in cadrul unui nou eveniment PR2Advertising.ro

 

Doru Panaitescu (Marketeer.ro), Bogdan Lupu (Digital Marketing Responsible Carrefour), Radu Timofte (Creative designer la Creative News), Iulian Nitulescu (director general Dezvoltatorimobiliar.ro), Mihaela Grafu (Fermanoastra.ro), Adrian Enache (The MasterPlan Agency) si Ovidiu Neagu (Seomaxim) vor discuta despre bune practici in online, avantajele canalelor de comunicare online, cercetarea si analiza SEO, ce insemana un newsletter eficient si care sunt rezultatele dezirabile ale unei campanii online.

Evenimentul face parte dintr-o serie de conferinte organizate de PR2Advertising.ro si dedicate specialistilor si pasionatilor de PR, advertising, marketing online si offline.

Participa GRATUIT. Afla detalii despre program si inscriere in pagina conferintei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea