Stiinta & Tehnologie

#corsa #masini #opel

Viitorul Opel: ce masini ne pregatesc nemtii?

Opel a dezvaluit informatii suplimentare despre viitoarele modele pe care le va lansa in urmatorii trei ani. Pe langa Ampera , germanii vor lansa inca sase modele in perioada urmatoare.

Opel vrea sa lanseze un nou model de oras la sfarsitul anului viitor, urmat de o versiune electrica a acestuia in 2013. Modelul respectiv este bazat pe platforma lui Corsa si va fi construit la fabricile europene ale constructorului din Russelsheim, in timp ce versiunea electrica a acestuia ar putea fi asamblata din China, acelasi loc de unde provin si bateriile acesteia.

In prima faza, modelul va debuta intr-o versiune de caroserie cu trei usi, dar va fi creata si o versiune cu cinci usi ulteori. Viitoarea generatie a lui Zafira va debuta undeva in 2011 si va fi bazata pe platforma Delta, pe care este construit si Opel Astra J. Anul 2012 va aduce o versiune cabrio a lui Astra I, dar si o versiune GTC a acestui model.

Continuarea pe Automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea