Stiinta & Tehnologie

#studiu internet #relatii serioase #studiu relatii #smartphone #relatii #cuplu #dragoste

STUDIU Cine sunt dusmanii cei mai mari ai cuplului

Un simplu dispozitiv intrat deja in vietile noastre ameninta sa dizolve ideea de cuplu si viata de familie in viitor. Un studiu efectuat de cercetatorul britanic Paul Levy arata ca telefoanele inteligente si internetul au ajuns sa inlocuiasca nevoia de intimitate in cuplu.

Potrivit observatiilor facute de Levy, inclusiv relatiile dintre copii si bunici se deterioreaza, cei mici aratandu-se mult mai preocupati de dispozitivele digitale mobile decat de mentinerea unei relatii reale cu rudele lor.

"Legaturile directe se dilueaza pe zi ce trece, iar oamenii se adapteaza avand tot mai putine asteptari de la partenerul lor", sustine Levy. In Statele Unite, un alt studiu efectuat la Universitatea din Missouri a demonstrat ca folosirea platformei de socializare Facebook de catre ambii parteneri ai unui cuplu starneste sentimente de gelozie si poate duce chiar la despartirea acestora.

Foto: momgrind.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea