Stiinta & Tehnologie

#romania #citroen #citroen c4

Vezi cat costa Citroen C4 in Romania

Noul Citroen C4 a fost prezentat de catre Citroen Romania. Afla cat costa versiunea standard a noului model in Romania.

Echiparea VTi 95CP Attraction a Citroen C4 costa, in Romania, 14.949 euro (cu TVA). Aceasta varianta include: aer conditionat manual, computer de bord, pilot automat , volan reglabil pe doua directii, scaun sofer reglabil pe inaltime, inchidere centralizata cu telecomanda, geamuri electrice fata, oglinzi incalzite si rabatabile, ABS+AFU+EBD, airbaguri frontale, laterale si cortina.

Aceleasi dotari, dar cu un motor de 90CP HDi, costa 17.000 de euro, potrivit Money.ro.

Cele mai scumpe echipari sunt cele Exclusive, 21.050 euro pentru varianta cu motor de 155CP THP, respectiv 23.100 pentru motorul HDi 150CP FAP.

Dotarea Citroen C4 Exclusive mai include clima automata, senzorii de lumina, ploaie si parcare, retrovizoarele rabatabile electric, priza USB si conexiunea Bluetooth, priza de 220V in cotiera centrala, scaunele fata reglabile lombar electric, geamurile laterale fumurii, frana de stationare automata, oglinda retrovizoare electrocroma si jantele de aliaj pe 16 inci.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea