Stiinta & Tehnologie

#camera foto #smartphone #procesor dual-core #Vertu Ti #panel din safir

Vertu Ti, acum si in Romania, la pretul de 8.000 de euro

Vertu Ti, primul device cu Android al companiei Vertu, a fost lansat pe piata din Romania la inceputul acestei saptamani. Produsul este unul de lux, iar pretul sau ajunge la 8.000 de euro.

Vertu Ti nu i-a impresionat pe specialisti in momentul in care au aparut zvonurile despre lansare. Acestia erau de parere ca telefonul nu va fi amplu si complex la nivel de hardware, dar se pare ca smartphone-ul a fost o surpriza placuta.

Vertu Ti are o varianta cat se poate de actuala a hardware-ului, un procesor dual-core de 1,7 GHz, 1 GB RAM si un spatiu intern de stocare de 64 GB.

Camera foto a smartphone-ului Vertu Ti este de 8 MP si filmeaza full-HD. Compania a colaborat cu Bang&Olufsen pentru partea audio.

Vertu Ti are ecran multitouch de 3.7 inci, rezolutie WVGA si este protejat de un panel din safir, de patru ori mai rezistent decat cele ale altor telefoane.

Smartphone-ul functioneaza cu Android 4.0 ICS.

Sursa foto: highsnobiety.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea