Stiinta & Tehnologie

# magazin velopa #velopa #roti #magazin online

Velopa, magazinul de unde poti comanda anvelope online

Anvelopele pot fi achizitionate acum si de pe internet. Velopa.ro a pus la dispozitia clientilor sai un serviciu de livrare la domiciliu a produselor comandate de pe site. Totul se desfasoara extrem de simplu si de rapid.

Achizitiile pe internet au schimbat mult felul in care oamenii inteleg acum sa isi cumpere ceea ce au nevoie. Atunci cand nu avem timp sa gatim, comandam mancare online. Este foarte confortabil si daca stim sa ne alegem furnizorul, atunci vom primi si produse foarte bune.

Asta se intampla si atunci cand vrei sa iti cumperi anvelope. Cel mai probabil, nu ai timp sa alergi pe la toate magazinele de specialitate ca sa gasesti ceea ce te intereseaza. Si nici macar nu este usor sa faci asta, mai ales daca nu te pricepi foarte bine la ceea ce s-ar potrivi cel mai bine autoturismului tau. Asa, de pe internet, stai foarte confortabil intr-o canapea si iti alegi, cu ajutorul unui motor de cautare intuitiv, anvelope care sa se potriveasca perfect masinii tale. Velopa.ro iti pune la dispozitie acest serviciu, care cu siguranta ti se va parea extrem de interesant.

Vara, cand temperaturile sunt ridicate, vei avea nevoie de anvelope vara. La fel, atunci cand se face rece si exista risc de inghet, masina ta trebuie dotata cu anvelope iarna. Mai ai si varianta anvelopelor all-season. Acestea imbina caracteristicile primelor doua tipuri, oferind performanta si in conditii de temperaturi ridicate, dar si atunci cand este ger sau ninge.

Anvelopele de vara trebuie schimbate atunci cand exista riscul sa apara poleiul sau sa cada zapada. Nu exista specificata in legislatie o data anume, ci se recomanda ca inlocuirea setului de anvelope de vara cu cele de iarna sa se faca atunci cand temperaturile incep sa scada in mod constant sub 7 grade Celsius. Asta pentru a nu risca. De asemenea, este indicat sa optezi pentru anvelope de iarna inca de pe la mijlocul toamnei, in cazul in care calatoresti frecvent in zona montana, acolo unde e posibil sa cada zapada mai devreme decat in restul tarii.

Pe velopa.ro vei gasi toate tipurile de anvelope, inclusiv anvelope all-season, anvelope de buget si anvelope premium. La categoria celor de buget se inscriu pneuri din gama Winrun, Compasal, Hilo si Radar. Aceste anvelope sunt produse in fabrici din Asia, dar cu toate acestea sunt cauciucuri de foarte buna calitate, rezistente si atent lucrate, asa incat sa nu puna niciun fel de probleme in trafic.

Winrun produce anvelope din clasa medie de pret, apreciate pentru performantele excelente pe care le ofera. Dincolo de designul deosebit pe care il au, cauciucurile Winrun ofera o rulare in conditii optime, de maxima siguranta. Si producatorul chinez Hilo propune o gama vasta de pneuri pentru aproape orice tip de vehicul. Hilo fabrica anvelope cu o banda de rulare proiectata sa ofere performanta excelenta la viteza mare, dar si o tractiune foarte buna. Tot in seria producatorilor de anvelope care genereaza un consum mic de combustibil, deci sunt foarte fiabile, se numara si cauciucurile fabricate de Compasal. Fabricile Radar sunt dotate cu echipamente performante, in conformitate cu cele mai exigente certificari de reglementare.

Velopa pune la dispozitia clientilor sai si anvelope premium. Acestea sunt fabricate de producatori renumiti la nivel mondial: Bridgestone, Pirelli, Continental. Bridgestone este unul dintre producatorii care s-a remarcat de-alungul timpului ca fiind foarte bun. Fabrica o gama variata de anvelope de cea mai inalta performanta. Pirelli este te unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata globala si unul dintre cei mai renumiti producatori de anvelope premium. Continental este, de asemenea, unul dintre cei mai mari furnizori internationali de componente auto si principal producator de anvelope la nivel mondial.

Comanda acum anvelope pentru masina ta si vei beneficia de transport gratuit. In cazul in care nu esti multumit de produsele primite, le poti returna in termen de 14 zile, conform termenilor si conditiilor publicate pe site.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea