Stiinta & Tehnologie

#romania #vanzari auto #mazda

Vanzarile Mazda au crescut

Mazda a realizat un nou record in luna iulie. Compania a comercializat in Romania 207 vehicule ceea ce reprezinta o triplare a vanzarilor fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cumulat, in primele sapte luni ale acestui an, vanzarile Mazda au totalizat 1558 de unitati , o crestere de 341% fata de anul anterior. Volumul de autovehicule vandute de constructorul nipon in România in perioada ianuarie-iulie 2008 este mai mare decat cel inregistrat in anii 2006 si 2007.

Principalul model care a contribuit la volumul de vanzari ridicat din luna iulie este Mazda3 cu 66 de unitati comercializate. Acesta este urmat de modelul de clasa B - Mazda2 cu 55 de unitati, de Mazda6 cu 40 de unitati si de SUV-ul crossover CX-7 cu 32 de unitati.

Obiectivele Mazda in Romania sunt de a sustine trendul crescator impus, atingând astfel 5.000 de unitati vandute in 2010, echivalentul unei cote de piata de 2% (piata vehiculelor de import).

Mazda va continua sa investeasca si in serviciile acordate clientilor. Obiectivul companiei este de a creste numarul de puncte de vanzare Mazda, de la 15 in prezent la 25 de unitati in 2010. Se doreste obtinerea unei arii de acoperire geografica cat mai mare, astfel incat modelele Mazda sa fie cat mai accesibile potentialilor clienti.

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea