Stiinta & Tehnologie

#septembrie #mazda #record #vanzari

Vanzari record in septembrie pentru Mazda BDT

BDT MAZDA , dealer importator Mazda in Romania a inregistrat in luna septembrie a anului in curs cel mai mare numar de unitati vandute in acest an, respectiv 113 unitati, cu 438 % mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

De la inceputul anului si pana in prezent, BDT MAZDA a comercializat 612 autovehicule, cu 462 de unitati mai mult fata de vanzarile inregistrate in aceeasi perioada a anului 2007.

“Procentul de 30% din totalul de vanzari Mazda in Romania pe care BDT MAZDA il detine ne confirma calitatea serviciilor pe care le punem la dispozitia clientilor si ne sustine increderea ca vom atinge un volum de aproximativ 1000 de unitati vandute pe parcursul acestui an”, a declarat Tellu Striinu, director general BDT MAZDA.

Cel mai bine vandut model al lunii septembrie a fost Mazda2 “ Masina anului 2008 in lume”, cu 61 de unitati, in timp ce Mazda 3 se afla pe pozitia a doua in topul preferintelor clientilor BDT MAZDA, cu 23 unitati vandute.

BDT MAZDA face parte din BDT Group, una dintre cele dinamice companii romanesti ce activeaza in sectorul auto. Marcile reprezentate de BDT Group sunt: Ford, Mazda, Chrysler. Jeep si Dodge, precum si automobile premium comercializate prin Carlex – membra Grupului.

BDT Mazda a inceput comercializarea modelelor Mazda in Romania inca din anul 2000, cresterea continua a vanzarilor determinand crearea in 2007 a unui dealership dedicat Mazda .
Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea