Stiinta & Tehnologie

#htc hero #android 2.1 #eclair

Update-ul lui HTC Hero la Android 2.1 a fost amanat

Cei de la HTC au anuntat ca update-ul sistemului de operare Android al telefonului HTC Hero a fost amanat. Aceasta veste din partea reprezentantilor vine la nici o luna dupa prima amanare a update-ului.

Acest upgrade a fost pregatit inca de la inceptului lunii martie 2010, iar in prezent fanii inca mai spera ca amanarea este o farsa de 1 aprilie.

Specificatii tehnice Hero

Telefonul mobil HTC Hero masoara 112 x 56,2 x 14,4 mm, cantareste 135 g si dispune de un ecran tactil de 3,5 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori. Terminalul dispune de GPRS si EDGE, ambele de clasa 10, 3G cu HSDPA si HSUPS, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth si USB/miniUSB. Modelul are o camera foto de 5 MP cu autofocus, dar fara flash, browser web cu suport HTML, functii aGPS si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Modelul este dotat cu accelerometru, senzori de rotatie, trackball si tehnologia de recunoastere a scrisului. Conectivitatea este unul din punctele forte ale lui HTC Hero. In Romania, update-ul pentru HTC Hero va fi disponibil dupa data de 16 aprilie 2010.

O noua versiune HTC Sense

Aplicatia HTC Sense a debutat odata cu lansarea noului HTC Hero si va fi disponibila pe toate dispozitivele noi HTC. Software-ul HTC Sense are la baza trei principii: Creat pentru mine, Aproape de mine si Descopera imprevizibilul.

Noul HTC Hero este disponibil in Europa din luna iulie a anului 2009 , iar in Asia s-a lansat la sfarsitul verii. O versiune diferita pentru America de Nord este disponibila din decembrie 2009. In prezent modelul poate fi achizitionat si pe piata autohtona la pretul de 1.600 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea