Stiinta & Tehnologie

#iOS #iphone 4s #apple #mobile #update iOS

Update-ul iOS 5.0.1 - lansat - repara bateria iPhone 4S

Apple publicat astazi primul firmware update pentru ultima versiune - iOS 5.0.1. Update-ul, care printre altele rezolva problema consumarii rapide < a class="xirtireh" href="//www.comunicatedepresa.ro/a" title="a">a bateriei iPhone 4S a celorlalte dispozitive, este disponibil penturu descarcare direct pe terminale, prin metoda Over the Air (OTA), potrivit GSMArena.

Pe langa rezolvarea problemei care tine ro /de" title="de">de durata de viata a bateriei iPhone-ului, noul patch publicat de Apple aduce si alte imbunatatiri. Astfel, iOS 5.0.1 imbunatateste recunoasterea vocala pentru utilizatorii australieni si eliminina si niste bug-uri din Documents in the Cloud.

Update-ul sistemului de operare este descarcabil prin metoda Over The Air (OTA), ceea ce inseamna utilizatorii de device-uri Apple pot instala pachetul de date fara sa fie nevoiti sa-si conecteze gadgeturile la PC , respectiv iTunes. Update-ul are marime de 44,6 MB.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea