Stiinta & Tehnologie

#update #android eclair #htc hero #iunie

Update-ul Android Eclair pentru HTC Hero, disponibil de la sfarsitul lui iunie

Daca initial update-ul a amanat de doua ori, taiwanezii stabilesc in sfarsit momentul pentru lansarea update-ului .

Astfel versiunea noua a sistemului de operare pentru in momentul verificarii pentru update-uri. a upgrade-ului se va desfasura spre sfarsitul lunii iunie 2010.

Pentru ca aceasta a doua etapa va sterge toate datele de pe telefon, utilizatorii de dispune de un ecran tactil de 3,5 inch cu rezolutie de 320 x 480 px si 65.000 de culori. Terminalul are conectivitate GPRS si EDGE, ambele de clasa 10 , 3G cu HSDPA si HSUPA, Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth si USB/miniUSB. Modelul este dotat cu o camera foto de 5 MP cu autofocus, dar fara flash, browser web cu suport HTML, functii aGPS si slot pentru mufa standard de 3,5 mm.

Terminalul HTC Hero este disponibil in Europa din luna iulie a anului 2009 , iar in Asia s-a lansat la sfarsitul verii. O versiune diferita pentru America de Nord este disponibila din decembrie 2009. In prezent modelul poate fi achizitionat si pe piata autohtona la pretul de 1.600 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea