Stiinta & Tehnologie

#testare autoturism #autoturism second hand #autoturism

Unde poti testa un autoturism second hand?

In momentul in care intentionezi sa iti cumperi un autoturism, fie alegi sa iti indrepti atentia spre un autoturism nou, fie alegi sa te orientezi spre un autoturism second hand.

 

Autoturismele noi vin cu avantajul faptului ca nu au fost folosite, au zero km la bord, arata impecabil atat la interior cat si la exterior, insa au preturi destul de mari.

Autoturismele second hand vin cu avantajul unui pret mai mic, insa cei care le cumpara trebuie sa le testeze foarte bine inainte de a le cumpara, asta in cazul in care nu isi doresc sa isi cumpere un autoturism second hand care sa aiba foarte multe probleme.

Cei care aleg sa isi cumpere autoturisme second hand, fie isi indreapta atentia spre masini mai ieftine si care sa aiba un consum redus de carburanti, insa care sa nu aiba cine stie ce dotari; fie isi indreapta atentia spre masini mai costisitoare si care au un consum mai mare de carburanti, insa care au o multime de dotari.

Dintre cei care aleg sa isi cumpere autoturisme second hand mai scumpe, si care sa arate impecabil, cei mai multi isi vor indrepta atentia spre autoturisme marca BMW.

Este si normal acest lucru, cu pentru ca autoturismele marca BMW sunt pur si simplu speciale, pentru ca nu doar ca arata impecabil atat la interior cat si la exterior, insa cei care le conduc se bucura de o mai mare placere in timp ce se afla la volanul unui model BMW, decat daca s-ar afla la volanul unei alte masini.

Ei bine, tinand cont de faptul ca discutam totusi despre autoturisme second hand, fie ele si modele BMW, trebuie ca persoanele care intentioneaza sa isi cumpere astfel de masini, sa le verifice foarte bine inainte de a le cumpara.

Tocmai de aceea, in cazul in care persoana care isi doreste sa cumpere autoturismul solicita acest lucru, persoana care vinde autoturismul trebuie sa testeze masina inainte de a fi cumparata.

In acest scop, cumparatorul poate sa ii solicite vanzatorului sa testeze masina in trafic pentru a vedea cum se comporta aceasta, dupa care masina va putea sa fie testata si intr-o reprezentanta service Bmw.

In momentul in care masina care urmeaza sa fie obiectul unui contract de vanzare – cumparare ajunge intr-o asemenea reprezentanta service BMW, aceasta va fi verificata din toate punctele de vedere.

In primul rand va fi verificata partea mecanica a masinii, pentru a se constata daca sistemul de franare sau directia masinii sunt in cea mai buna stare de functionare. Apoi, se va efectua o diagnoza generala a masinii, pentru a se depista daca masina are anumite defectiuni mai mici sau mai mari.

Exista si service-uri auto oarecare in care se pot verifica masinile, insa ar fi indicat ca acestea sa fie verificate intr-un service BMW, iar mecanicii de acolo cu siguranta vor spune daca masina are probleme serioase sau nu, astfel incat clientul sa stie daca masina isi merita banii sau nu.

Asadar, nu este un lucru rau ca oamenii sa isi cumpere masini second hand, insa trebuie sa le verifice foarte bine inainte de a le cumpara.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea