Stiinta & Tehnologie

Un videoclip promotional despre un Sony Ericsson misterios

Pentru fanii inraiti Sony Ericsson , de ieri a inceput nebunia si spun asta pentru ca ieri a fost ziua in care un videoclip promotional de prezentare a unui model de Sony Ericsson a inceput a faca valva pe internet.|

Da, in mod normal nu ar trebui sa fie ceva iesit din comun, doar filme de genul exista pentru orice telefon. Dar spre diferenta de altele, acest model Sony Ericsson nu a aparut inca pe piata, deci tot continutul aceslui videclip nu a facut decat sa lase pe toata lumea descumpanita.

Poate e XPERIA X1, poate e X2-ul...

Bineinteles ca primele reactii au venit deja si anume ca modelul prezentat nu este altul decat Sony Ericsson XPERIA X1 , primul telefon al companiei care sa ruleze sistmeul de operare Windows Mobile si care trebuie sa se lanseze in luna septembrie a acestui an.

Totusi concluzia la care fanii au ajuns este complet alta si anume ca telefonul prezentat este un Sony Ericsson X2. Mai mult decat atat, povestea nu se opreste aici. Unii au descoperit ca telefonul pe care fata din videoclip il foloseste este complet diferit de cel pe care il foloseste baiatul, adica primul model are trei butoane fizice sub ecran, telefonul folosit de fata, fiind un terminal cu ecran sensibil la atingere complet.

Sau poate e X3-ul

De aici a mai reiese o ipoteza si anume ca Sony Ericsson prezinta doua telefoane in acelasi timp si anume modelul mai sus mentionat si unul nou, model XPERIA X3 . Dar este cazul sa calmam putin spiritele pentru ca pana la urma toate acestea ar putea fi " efecte speciale ".

Adevarul este ca ambele telefoane par sa arate bine, subtiri cu interfata tactila si destepte, daca nu sunt reale, poate Sony Ericsson se gandesc sa le dezvolte totusi. Ar merita efortul.

Videoclipul in cauza



Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea