Stiinta & Tehnologie

#retea de socializare #updatare postmortem # inteligenta artificiala

Un roman a inventat reteaua de socializare care-ti actualizeaza profilul si dupa moarte

Vrei sa ramai activ pe retelele de socializare si dupa moarte? Cofondatorul agentiei Grapefruit, Marius Ursache, a inventat, impreuna cu un grup de antreprenori americani, platforma digitala in care pagina ta va fi updatata constant si dupa moarte!
 

Oricat de bizar si infiorator ar suna, reteaua sociala Eterni.me, inventata de romanul Marius Ursache, impreuna cu antreprenori americani de la Massachusets Institute of Technology (MIT), asigura viata virtuala fara de moarte. Acest lucru inseamna ca pagina pe care utilizatorii si-o creeaza pe platforma digitala va fi actualizata si updatata constant chiar si dupa decesul acestora.

Inventatorii sustin ca informatiile vor fi updatate postmortem prin intermediul algoritmilor de inteligenta artificiala, conceputi astfel incat pagina sa genereze continut si dupa moartea utilizatorilor. Mai mult decat atat, se genereaza si o oarecare interactiune sociala online, intrucat cei care vor lasa intrebari pe pagina vor primi raspunsuri si sfaturi la dilemele lor.

In patru zile de la lansarea online a platformei, pagina a fost accesata de peste 50.000 de utilizatori. Lansarea versiunii finale, complet functionale, va avea loc abia la inceputul anului 2015, in SUA.

Sursa foto: Bostonmagazine.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea