Stiinta & Tehnologie

#smartphone #menlo #microsoft

Un nou telefon de la Microsoft?

Primele terminale lansate de compania Microsoft, Kin One si Kin Two , nu au reusit sa cunoasca succesul, chiar daca erau destinate unui segment care le-ar fi putut aduce incasari bune.

Dupa doar cateva luni de la lansarea pe piata a modelelor Kin One si Kin Two, doua telefoane mobile ce rulau sistemul de operare Windows Phone 7, cei de la Microsoft a oprit productia dispozitivelor realizate in colaborare cu japonezii de la Sharp si au declarat ca nu vor mai intra pe piata cu alte telefoane mobile.

Totusi, se pare ca cei de la Microsoft nu se dau batuti si vor sa revina cu " Menlo ", cel mai noi nou proiect al companiei americane care implica un telefon mobil inteligent. Printre specificatiile tehnice ale lui Menlo se numara un ecran sensibil la atingere de 4,1 inch care poate afisa o rezolutie de 800 x 480 px, are incorporat un barometru Bosch BMP085 si ruleaza sistemul de operare Microsoft Windows Embedded CE 6.0 R2.

Ce face acest telefon mai special este si un software special denumit Greenfield. Aplicatia se bazeaza pe o serie de senzori car vor permite utilizatorului sa refaca traseul sau pana la masina personala .

Detaliile tehnice ale terminalului sunt destul de ciudate in comparatie cu smartphone-urile de pe piata actuala. In prezent nu se stie cand Microsoft Menlo va fi disponibilil fanilor sau care este pretul terminalului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea