Stiinta & Tehnologie

Un nou Sony Ericsson la Barcelona

"Nascut pentru a invinge", probabil la acest motto s-au gandit cei de la Sony Ericsson cand au creat Xperia X1, model care a fost lansat zilele trecute, in cadrul Mobile World Congress 2008, ce se desfasoara la Barcelona.

Modelul este cel mai recent telefon lansat de cei de la Sony Ericsson si se incadreaza in clasa business. Invelit in metal, telefonul prezinta un ecran lat VGA de 3 inchi si tastatura completa QWERTY. Inovatia nu vine totusi de aici, Xperia fiind primul telefon de la Sony Ericsson care functioneaza cu sistemul de operare Windows Mobile.

"XPERIA este primul brand care s-a nascut indr-adevar in mijlocul celor de la Sony Ericsson. Reprezinta viziunea noastra pentru o experienta energizanta a comunicatiei. Aceasta lansare si anuntarea lui X1 fac ca brandul sa se claseze in fruntea mobilelor de acoperire", spune Dee Dutta.

XPERIA este un slider cu un design unic, memorie de 400 MB, cu posibilitatea de extindere prin intermediul unui card microSD, suport Wi-Fi si suporta o rata de transfer de date ridicata prin conectivitatea HSDPA/HSUPA. Nu ii lipseste nici functia GPS, datorita receptorului integrat.

Dar povestea lui nu se termina aici. X1-ul are camera de 3,2 MP cu autofocus, foloseste Windows Media Player Mobile pentru redarea de fisiere muzicale sau video, ofera browser Internet Explorer Mobile si client de e-mail (inclusiv push e-mail). Arsenalul este completat de aplicatii specifice unui smartphone: Microsoft Office Mobile, Outlook Mobile sau voice control.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea