Stiinta & Tehnologie

Un nou model Sony Ericsson la orizont

In clipa cand proiectul unui telefon mobil cade in mainile fanilor cu sau fara voia companiei producatoare, site-urile acestora sunt zguduite. Fiecare isi da cu parerea despre ce urmeaza sa vina.

Pee-ka-boo, where are you?

Asa s-a intamplat intodeauna si asa se vor derula lucrurile in continuare, mai ales ca, din greseala sau nu, s-a aflat ca Sony Ericsson pregateste inca un telefon nou. Zvonurile vin din partea unui forum din Arabia Saudita, dedicat companiei si produselor sale, care a postat niste poze cu un model necunoscut al unui telefon Sony Ericsson.

Tot acest site a postat cu cateva zile in urma, pozele unui " clamshell " neidentifiacat Sony Ericsson, care, tot ei spun, se va lansa candva anul acesta.

Azi, forumul a venit cu zvonuri si poze noi, aratand celor interesati fotografiile unui slider nou-nout. Dar atat clamshellul, cat si slider-ul nu eu venit insotite de informatii. Adica nu exista momentan un nume real, un nume de cod sau nu vreun detaliu tehnic. Singurul posibil indiciu este o inscriptie "SE 123", care se afla pe ecranul modelului.

Comparatii

Pozele postate pe forum, arata telefonul alaturi de un alt model al celor de la Sony Ericsson, castigatorul de acest de la Barcelona, modelul Walkman W910i. Initial acest lucru nu ne-ar interesa, dar slider-ul este ceva mai mic (in inaltime) decat W910i si cele doua par sa aiba aceasi grosime. Daca ne uitam pe detaliile tehnice ale lui W910i vedem ca telefonul masoara 99 x 50 x 12 milimetri.

Tot din aceasi fotografie putem vedea ecranele celor doua telefoane si putem constanta ca modelul nou va avea cel putin un ecran de 240 x 320 pixeli. Camera foto este si ea prezenta la modelul nou, dar nu stim ce rezolutie are.

Este clar ca intr-un viitor foarte apropiat aceste poze vor fi alimentate de alte zvonuri si tot ce ne ramane de facut este sa asteptam marele moment al adevarului.

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea