Stiinta & Tehnologie

# piata auto bucuresti #piata auto #bucuresti

Un nou jucator pe piata de inchirieri auto din Romania

Atunci cand te pregatesti de vacanta, cu siguranta, orice plan incepe prin alegerea unei destinatii, a unui mijloc de transport si a unui loc de cazare. Destinatiile sunt foarte variate, pentru transport exista mai multe posibilitati, iar locurile de cazare nu vor reprezenta niciodata o problema. Totusi, cum stim sa alegem cel mai bun mijloc de transport? Merita sa ai in vedere inchirierile auto pentru ca o masina iti aduce mai multa flexibilitate, iar costurile necesare in acest sens nu sunt deloc ridicate.

Nu te limitezi la o anumita zona

Atunci cand nu dispui de un autoturism cu ajutorul caruia sa ajungi in diferite zone, intotdeauna vei fi limitat numai la un anumit perimetru. Astfel, la Drive2U poti sa te interesezi de inchirieri auto, ocazie cu care itinerariul tau se poate extinde considerabil. Cele mai populare zone sunt accesibile intotdeauna si cu ajutorul mijloacelor de transport in comun, insa pe aceasta cale se pierde mult timp si scade si confortul.

Castigi mult timp

Atunci cand conduci prin capitala ajungi sa castigi mai mult timp de care sa te bucuri in calatoria ta. Nu numai ca nu este comod sa circuli cu autobuzul sau metroul, insa nici nu stii vreodata cat ai de asteptat pana cand acestea ajung la destinatie. Cu alte cuvinte, prin inchirierea unui autoturism tu esti cel care isi organizeaza timpul dupa bunul plac.

Ai parte de mai mult confort

Nu ai cum sa calatoresti fara bagaj, iar transportul sau se poate dovedi a fi o adevarata bataie de cap in mijloacele de transport in comun, dar nu si cu o masina inchiriata. Toate autoturismele pe care le ai la dispozitie la Drive2U dispun de un portbagaj spatios, astfel incat sa ai parte de cele mai bune conditii alaturi de intreaga familie sau de oamenii cu care calatoresti.

Sunt disponibile diverse autoturisme

Gama de autoturisme este foarte variata, astfel ca va fi imposibil sa nu gasesti o optiune care sa se potriveasca de minune nevoilor tale. De la Honda CRV, la Volkswagen Tiguan, Dacia Logan sau Volkwagen Multivan, toate masinile sunt noi si asigura experiente placute pentru toti soferii.

Tarifele sunt foarte bune

In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, ceea ce presupune ca nu este nevoie sa se aloce un buget ridicat pentru a alege unul dintre autoturismele propuse de Drive2U. Sunt disponibile si diferite oferte pe care merita sa le descoperi, astfel ca vei plati mai putin pentru urmatoarea ta calatorie.

Pentru toate ocaziile

Poti ajunge in Bucuresti fie intr-o excursie alaturi de prieteni sau familie, caz in care este ideala o masina pentru a fi mai comod sa se ajunga la toate opririle din cadrul itinerariului alcatuit. De asemenea, atunci cand mergi in capitala in interes de serviciu, serviciul de inchirieri auto poate fi exact ceea ce aveai nevoie pentru a economisi timp si pentru a te bucura de confort. Preluarea si predarea autoturismelor se poate face din orice punct, de la aeroport, de la gara sau de oriunde preferi.

Nu te incurci cu mijloacele de transport in comun

Cu alte cuvinte, poti spune adio mijloacelor de transport in comun din Bucuresti, in cazul carora nu stii niciodata daca ajungi la timp la sedinta sau la hotel, iar orice calatorie va fi mult mai comoda cu ajutorul Drive2U. Asadar, iti poti rezerva chiar acum autoturismul pe care ti-l doresti si poti sa te pregatesti de urmatoarea ta calatorie.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea