Stiinta & Tehnologie

#smartphone #galaxy note 3 #Galaxy Note 3 Neo # Note 3 Neo LTE+

Uite cum arata fratele mai mic al lui Galaxy Note 3!

Mult asteptatele phablete Samsung Galaxy Note 3 Neo si Note 3 Neo LTE+ au fost dezvaluite oficial de catre Samsung Polonia. Gama Neo este, de fapt, o versiune de buget a lui Galaxy Note 3.

Spre deosebire de Galaxy Note 3, ambele smartphone-uri au aproape aceeasi greutate, grosime si capacitate a bateriei, noteaza GSM Arena.

Display-ul lui Galaxy Note 3 Neo este de 5.5 inchi, comparativ cu cei 5.7 inchi ai modelului original. Diferentele sunt si la rezolutie, 720 p fata de 1080 p, dar si la camera video, care este de 8 megapixeli la o rezolutie de 1080 p, spre deosebire de cei 13 megapixeli cu inregistrare 4 K ai lui Galaxy Note 3.

Atat Samsung Galaxy Note 3 Neo, cat si Note 3 Neo LTE+ au o memorie RAM de 2GB, spatiu de stocare de 16GB (doar 11 GB fiind disponibili pentru utilizatori) si un slot pentru card microSD. Sistemul de operare pentru Note 3 Neo va fi binecunoscutul Android 4.3 Jelly Bean, iar S Pen-ul de la fratele mai mare va fi si el prezent.

Phableta Samsung va fi disponibila in toata lumea incepand cu luna viitoare. Modelul va avea trei variante de culori: negru, alb si verde.

Sursa foto: oscarmini.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea