Stiinta & Tehnologie

#ipod touch #iphone #apple #turbo duck

Turbo Duck este disponibil pentru iPhone

Turbo Duck este primul titlu realizat de compania britanica Strawdog Studios destinat terminalelor Apple, iPhone.

Jocul este disponibil pentru download in magazinul App Store si este compatibil si cu dispozitivele iPod Touch.

Simplu, dar de efect


Actiunea jocului este foarte simpla. Utilizatorul trebuie sa colectioneze cat mai multe steaguri aflate intr-o piscina cu ajutorul unei rate de cauciuc. In aceelasi timp trebuie sa evite alte jucarii ca barci, submarine sau mine.

Jocul se petrece in contratimp asa ca utilizatorul va avea la dispozitie doar o anumita perioada de timp pentru a culege toate steagurile din bazin. Pentru a mari viteza ratei de cauciuc, jucatorul poate folosi power-ups-uri numite Turbo Boost.

Turbo Duck vine incarcat cu 20 de nivele de joc, multe capcane pentru jucator, ca barci care explodeaza sau submarine ascunse sub apa si mine. Pentru a incarca "bateria" ratei, utilizatorul trebui sa o hraneasca cu paine.

Alte detalii


Pentru a controla rata, utilizatorul trebuie sa incline terminalul folosinde-se de accelerometrul iPhone-ului sau iPod-ului.

Totodata, Turbo Duck poate fi controlat si prin ecranul tactil. Jocul este disponibil in mai multe limbi, engleza, franceza, italiana, germana si spaniola si costa in jur de 7 RON.

Demonstratie de joc cu Turbo Duck pe iPhone

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea