Stiinta & Tehnologie

#alegere cartus imprimanta #cartus imprimanta #imprimanta

Tu stii care este cel mai bun cartus pentru imprimanta ta?

Schimbarea cartusului imprimantei nu este cel mai simplu lucru pe care-l poti face daca nu stii cum sa alegi cartusul potrivit pentru imprimanta ta. Alegerea unui cartus nu este insa atat de dificila precum pare la prima vedere. Trebuie doar sa stii cateva detalii de baza in momentul in care alegi cartusul potrivit.

 

Tipul de cartus

Tipul de cartus al imprimantei se alege in functie de tehnologia de imprimare. De exemplu, imprimantele cu jet au nevoie de cartuse cu jet de cerneala. In schimb, imprimantele laser au nevoie de tonere.

In cazul in care nu stii care este tipul de tehnologie pe care-l foloseste imprimanta, verifica acest detaliu in manualul de utilizare.

Marca tonerului sau a cartusului

Marca tonerului sau a cartusului este aceeasi cu cea a imprimantei. Daca imprimanta este HP, cartusul va fi tot HP, iar daca este Cannon, cartusul va fi tot Cannon si asa mai departe. In plus, iti poti da seama foarte usor care este marca imprimantei, deoarece este inscriptionata pe supratata acesteia, intr-un loc vizibil.

Probleme ce pot aparea la alegerea cartusului

Stiu modelul si producatorul imprimantei, dar nu si marca pentru cartus. Atata timp cat stii marca si modelul imprimantei poti afla foarte usor ce tip de cartus imprimanta trebuie sa alegi. Daca nu mai ai manualul de instructiuni tot ce trebuie sa faci este sa cauti pe internet modelul de imprimanta si vei afla cu usurinta ce cartus este potrivit pentru aceasta.

Cartus original sau compatibil?

Odata ce ai aflat ce tip si ce marca de cartus trebuie sa cumperi te vei confrunta cu o alta problema. Ce este mai bine sa alegi? Un cartus original sau unul compatibil?

In acest caz trebuie sa tii cont de mai multe aspecte. Probabil primul la care te gandesti este pretul, care in cazul cartuselor compatibile este mai mic decat in cazul cartuselor consumabile. In ceea ce priveste calitatea imprimarii, cartusele originale castiga lupta. Insa diferente remarcabile intre cele doua, cartusele compatibile fiind la fel de bune precum cele originale si oferind rezultate optime.

Trebuie sa tii insa cont de durata de viata a imprimantei. Daca vrei ca aceasta sa aiba o viata cat mai lunga este indicat sa nu alegi doar cartuse compatibile ci sa alternezi cu unele originale. Doar asa te poti asigura ca poti creste durata de viata a imprimantei, prin a mentine calitatea imprimarii si a capetelor de tiparire.

Livrare rapida si gratuita cu toner-shop.ro

Pe toner-shop.ro gasesti atat produse originale cat si produse compatibile pentru imprimanta ta, la preturi avantajoase. Chiar si produsele de la branduri de renume pot fi achizitionate la un pret excelent in ceea ce priveste raportul calitate-pret, iar totul este la doar un click distanta. In plus, in sectiunea de produse desigilate, gasesti cartuse de imprimanta noi, nefolosite, la un pret mai mic.

Livrare gratuita in Bucuresti, indiferent de numarul de produse comandate. In schimb, in tara, livrarea este gratuita daca se trece de numarul de trei produse comandate.

In plus, procesarea comenzii si livrarea produselor se face intr-un timp foarte scurt de la depunerea comenzii, astfel incat in maxim 48 de ore poti avea produsul sau produsele comandat acasa, daca locuiesti in Bucuresti.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea