Stiinta & Tehnologie

#trident iceni #supermasinia #consum redus

Trident Iceni - supermasina cu consum de mini

Daca sunteti in cautarea unei supermasini cu care sa faceti impresie, dar sa pozati drept ecologisti , atunci aceasta se numeste Trident Iceni . Este vorba de un coupe superb de doua locuri care costa aproximativ 100.000 de euro si are sub capota un propulsor diesel V8 de 6.6 litri produs de General Motors (GM) si transformat usor pentru a consuma bio-motorina.

Mai multe imagini cu Trident Iceni 

Compania producatoare, Trident a facut publica informatia ca Iceni consuma doar 3.3 litri de combustibil la suta de km. Este vorba de 100 de km de autostrada in treapta a 8-a (cutia sa fiind una automata in 8 trepte) cu o viteza de rulare de 110 km/h. La aceasta viteza acul turometrului de la bordul lui Trident Iceni indica mai putin de 1000 de rpm -uri, gratie cuplului de 1286 de Nm (550 CP) si celor 8 trepte.

Masina va intra curand in productia de serie la fabrica pe care Trident o detine in Norfolk, Anglia. Dincolo de calitatile sale “verzi”, este bine de precizat ca Trident Iceni poate atinge prima suta in 3.7 secunde si poate depasi cu usurinta 250 de km/h. Oare cat costa taxa de prima inmatriculare pentru un Trident Iceni?

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea