Stiinta & Tehnologie

#trafic #bucuresti #lucrari #city challenge 2008

Traficul din Bucuresti dat peste cap

Jumatatea lunii august le aduce de obicei bucurestenilor ceva liniste in trafic. Nu si anul acesta. Sunt probleme in nordul Capitalei - din cauza lucrarilor la pasajul Baneasa -, in zona Garii de Nord - din cauza pasajului Basarab -, iar in aceasta saptamana si la Palatul Parlamentului, din cauza evenimentului automobilistic din weekend, Bucharest City Challenge .

Strazi intregi au fost inchise marti, pentru pregatirea circuitului, iar rezultatul a adus doar nervi soferilor. In prima zi in care restrictiile circulatie au intrat in vigoare, traficul din jurul Palatului Parlamentului a fost de cosmar. Soferii nu au tinut cont de recomandarile politiei rutiere si nu au folosit rutele ocolitoare .

Nicio masina si niciun pieton nu mai intra pana pe 26 august pe arterele din jurul Palatului Parlamentului, unde in acest weekend are loc o competitie automobilistica. Cursa se va desfasura pe traseul Bulevardul Natiunile Unite , strada Izvor, Calea 13 Septembrie si Bulevardul Libertatii. Din acest motiv, circulatia este interzisa pe Bulevardul Libertatii - intre Splaiul Independentei si Piata Cosbuc, pe Calea 13 Septembrie - intre Soseaua Pandurilor si Bulevardul Libertatii, pe strada Izvor - intre Piata Arsenalului si strada Bogdan Petriceicu Hasdeu, pe Bulevardul Natiunilor Unite - intre strada Bogdan Petriceicu Hasdeu si Splaiul Independentei, intre Bulevardul Natiunile Unite si Splaiul Independentei, pe Bulevardul Unirii - intre Piata Constitutiei si Splaiul Independentei, pe strada Uranus - intre Calea 13 Septembrie si strada Sabinelor, precum si pe strada Doctor Staicovici - intre strazile Doctor Pasteur si Izvor.

De asemenea, pana pe 30 august autobuzele 136 si 385 vor circula pe trasee modificate. Peste 600 de jandarmi, sprijiniti de efective ale politiei si agenti de securitate angajati de organizatori vor asigura securitatea la evenimentul auto.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea