Stiinta & Tehnologie

#bologna #toyota rav4 facelift #prezentare

Toyota RAV4 a primit un facelift

Japonezii de la Toyota au pregatit o surpriza pentru Salonul de la Bologna: faceliftul cunoscutului RAV4 . Una dintre marile surprize ale Salonului auto de la Bologna, ale carui porti s-au deschis ieri in Italia, estepremiera europeana a faceliftului operat de Toyota SUV-ului compact RAV4.

Modelul nipon si-a schimbat subtil infatisarea si a fost modificat si din punct de vedere tehnic. Principalele noutati la nivel estetic vizeaza noile parasocuri frontale, blocurile optice cu forma usor schimbata, semnalizatoarele integrate in oglinzile retrovizoare si noile jante din aliaj.

Un alt aspect care s-a schimbat fata de versiunea RAV4 pe care o cunoastem cu totii este faptul ca, odata cu faceliftul, RAV4 a primit doua noi nuante exterioare, Dark Grey si Blue Avion. Habitaclul iese in evidenta prin volanul aproape identic cu cel al noului IQ si prin sistemul multimedia cu navigatie Full Map si cu hard disk de 10 GB, spatiu destinat mai ales celor care asculta multa muzica la drum lung.

Marea noutate tehnologica este integrarea unui ecran in oglinda retrovizoare , acesta oferindu-i soferului, la manevrele in marsarier, imagini preluate de camera asezata in bara posterioara. Acest mic display este insa inlocuit, in versiunile de top, cu un touchscreen integrat in plansa de bord. In ceea ce priveste motoarele, noul Toyota RAV4 anunta un nou propulsor de 2.0 litri Valvetronic pe benzina (158 CP si 196 Nm), acesta inlocuind vechiul VVT-i.

Vedeti galeria foto pe www.automarket.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea