Stiinta & Tehnologie

#AroundMe #Kaiak #aplicatii vacanta #tripadvisor

Topul aplicatiilor care iti garanteaza o vacanta de vis!

Aplicatiile instalate pe mobil te pot ajuta sa-ti gasesti hoteluri si bilete de avion mai ieftine, mijloace de transport, dar si impresii ale celor care au fost inaintea ta in acelasi loc, astfel incat sa te bucuri la maximum de concediu!

Pentru cele mai ieftine si rapide zboruri, poti incerca Kaiak, iar pentru cele mai bune hoteluri – TripAdvisor.

Cine nu vrea sa stea la hotel si doreste sa inchirieze o camera, un apartament sau o vila cu piscina la un particular, atunci aplicatia AirBnb este de mare ajutor. „E foarte greu sa gasesti toate datele astea intr-un singur loc si in general iti ia foarte mult timp ca sa colectezi tu si sa-ti agreghezi tu datele”, a explicat Peter Szilaghy, dezvoltatorul aplicatiei. 

De asemenea, pentru oferte last minute, poti apela cu incredere la aplicatia Infoturism unde gasesti cele mai bune oferte de sezon, direct pe telefonul tau mobil. Destinatii turistice variate, o multime de hoteluri de pe intreg mapamondul, tarife speciale oferite de agentiile de turism gasesti si pe site-ul Infoturism.ro aici

AroundMe este o alta aplicatie utila. Iti arata pe harta cele mai apropiate farmacii, spitale, magazine, banci sau benzinarii.

Pentru calatorii cu masina puteti folosi Waze, aplicatie in care soferii colaboreaza si isi semnalizeaza unii altora diverse pericole, daca este un accident, un radar.

Iar pentru cine se pregateste acum sa plece in vacanta, aplicatia Pack Point poate fi de ajutor pentru a avea rapid o lista cu strictul necesar ce trebuie pus in bagaje, in functie de destinatia aleasa si de durata sederii.   


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea