Stiinta & Tehnologie

# telefoane samsung #telefoane

Top 5 cele mai bune telefoane mobile Samsung

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Samsung este unul dintre cei mai apreciati producatori de telefoane. Acesta lanseaza in permanenta dispozitive noi, astfel incat multor persoane le este destul de dificil sa tina pasul cu noile tendinte in materie de telefoane. Daca esti un fan al sistemului Android, probabil te intrebi cum sa-ti alegi telefonul Samsung din varietatea de modele existente pe piata. Tocmai din acest motiv, am alcatuit pentru tine un top al celor mai bune telefoane mobile Samsung, la diverse preturi, cu diferite dimensiuni, functii ale ecranului si specificatii. Iata care sunt aceste modele de telefoane Samsung!

1.   Samsung Galaxy S20 Ultra

Acest model este considerat cel mai bun telefon Samsung. Senzorul principal de 108 megapixeli, procesorul Qualcomm Snapdragon 865, zoom-ul 100x si bateria de 5000 mAh asigura acestui model locul fruntas in topul celor mai bune telefoane Samsung. Modelul Galaxy S20 Ultra beneficiaza de un ecran cu o diagonala de 6,9 inch, ce reuseste sa reproduca detaliile intr-un mod realist. Acest detaliu, in combinatie cu claritatea boxelor stereo, iti garanteaza o experienta de vizionare absolut fabuloasa. De asemenea, cu acest model de telefon, poti realiza fotografii si videoclipuri de inalta calitate, atat 4K, cat si 8K. Sa nu mai vorbim de performantele procesorului si de durata mare de viata a bateriei telefonului Samsung Galaxy S20 Ultra! 

2.   Samsung Galaxy Note 10 Plus

Designul rafinat si elegant al modelului Galaxy Note 10 Plus incadreaza acest telefon Samsung in topul celor mai bune telefoane ale brandului. Chiar daca este un model de dimensiuni mari, Samsung a reusit sa-l micsoreze considerabil pentru un dispozitiv cu un ecran de 6,8 inch. Cu o rezolutie extrem de buna, de 3.040 x 1.440, dar si certificare HDR10+, iti garantam ca nu te vei plictisi niciodata de ecranul telefonului Samsung Galaxy Note 10 Plus! De asemenea, procesorul puternic al acestui telefon il face ideal pentru multitasking. Acest model de telefon vine la pachet cu o camera impresionanta cu trei lentile, S Pen si o baterie cu o durata lunga de viata.

3.   Samsung Galaxy S20

Pentru multe persoane, Samsung Galaxy S20 este cel mai bun telefon Samsung. Pentru pasionatii de fotografie, acest model este o optiune ideala datorita video-urilor 8K UHD si rezolutiei ecranului de tip Quad HD+, cu suport HDR 10+, apropiindu-se cu usurinta de calitatea unui aparat foto profesional. Modelul Galaxy S20 dispune de cea mai avansata functie de zoom, este echipat cu trei camere, un procesor cu o memorie de 8GB RAM si o memorie interna de 128 GB, ideala pentru stocarea fotografiilor, video-urilor, jocurilor sau chiar si filmelor. Samsung Galaxy S20 este, de asemenea, rezistent la apa, iar capacitatea bateriei este suficienta pentru a te putea bucura de telefon chiar si pentru mai mult de 24 de ore.

4.   Samsung Galaxy A51

Raportul calitate-pret al telefonului Samsung Galaxy A51 este unul excelent. Fiind echipat cu patru camere principale si un ecran Super AMOLED, acest model de telefon poate fi o achizitie perfecta pentru cei care nu doresc sa aloce un buget prea mare pentru un smartphone. Asemanarile cu telefoanele flagship Samsung sunt destul de mari, mai ales in ceea ce priveste afisajul si camera foto. Samsung Galaxy A51 se bucura de 4 camere, un procesor cu o putere grafica puternica  si o baterie cu o capacitate buna pentru utilizare medie.

5.   Samsung Galaxy Note 9

Samsung Galaxy Note 9 nu este doar unul dintre cele mai bune telefoane Samsung, ci si unul dintre cele mai bune telefoane in general. Desigur, este un dispozitiv destul de scump, insa care beneficiaza de un spatiu de stocare net superior altor telefoane. Mai mult decat atat, S-Pen-ul de care dispune nu necesita incarcare, in timp ce camera depaseste cu mult camere le telefoanelor competitorilor de pe piata. Durata mare de viata a bateriei este, de asemenea, un mare plus al telefonului Samsung Galaxy Note 9.

Speram ca selectia noastra ti-a fost de ajutor si ca vei avea informatiile pe care le doreai inainte de a-ti achizitiona telefonul mult dorit. Tu ce telefon Samsung preferi? 

Sursa foto: Shutterstock

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea