Stiinta & Tehnologie

#ces 2014 #masini interconectate #tehnologie 4K #roboti de jucarie

Top 4 gadgeturi in tendinte la CES 2014

Cel mai mare targ de tehnologie din lume este in plina desfasurare zilele acestea in Las Vegas, iar evenimentul este unul cu adevarat impresionant. Producatori mai mari sau mai mici, incepand cu cei din lumea auto si terminand cu cei de hardware, aduc la CES (Consumer Electronics Show) tot ce au mai bun.

Iata un top al principalelor trenduri care domina evenimentul din Vegas, intocmit de revista PC Magazine.

1. Masinile interconectate

Comparativ cu alti ani, editia de acum a CES abunda in producatori auto care isi prezinta cele mai noi tehnologii compatibile cu masinile lor. De la faruri laser, conectare 4G, sisteme de infotainment high tech si pana la interconectarea smartphone-ului cu masina.


2. Tehnologia 4K

Tehnologia 4K ofera imagini impresionante, de o calitate nemaintalnita pana acum. Foarte multi producatori ofera electronice capabile sa redea imagini 4K in HD la preturi rezonabile, scrie sursa citata.

3. Robotii de jucarie

La CES au sosit foarte multi producatori care isi prezinta jucariile inteligente. Roboti precum Orbotix Sphero 2B, Ozobot si Anki Drive pot fi controlati direct de pe smartphone sau tableta.


 

4. Tehnologie la purtator

Gadgeturile pe care le poti atasa corpului sunt, de asemenea, unul dintre marile trenduri la CES. Cele mai multe tin de domeniul sportului, mai precis al fitnessului, insa exista si ceasuri inteligente, ochelari care iti prezinta realitatea augmentata etc.

 



Sursa foto: pcmag.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea