Stiinta & Tehnologie

#gadget # bratara gps # bratara gps copii

Gaget pentru parinti: bratara cu GPS pentru copii

Un parinte din Stockholm (Suedia), Mats Horn, a realizat cel mai performant dispozitiv de supraveghere pentru copii. Acesta se numeste Tinitell si arata ca o bratara, insa functiile sale sunt numeroase si de ajutor oricarui parinte grijuliu.

Tinitell este considerat cel mai mic telefon mobil de pe piata si este usor de utilizat de catre copiii de toate varstele, intrucat are un singur buton functional. Dispozitivul beneficiaza si de un sistem de recunoastere a vocii, dar si de unul dotat cu GPS.

Astfel, parintii isi vor putea contacta telefonic copilul si il vor putea localiza in orice moment, prin intermediul unei aplicatii mobile conectata la sistemul GPS al Tinibell.

Gadgetul nu are un ecran sensibil, insa poate fi operat printr-un singur buton, in afara celor destinate reglarii volumului sau prin comenzi vocale. Nu va fi rezistent la apa in totalitate, dar nu se strica din cativa stropi varsati pe el.

Dispozitivul are o marime proportionala cu mainile copiilor si este usor de purtat. Odata ce se vor strange fondurile necesare producerii lui in masa, prin intermediul Kickstarter, va aparea pe piata si va fi comercializat contra sumei de 179 de dolari. In prezent, poate fi precomandat de pe platforma Kickstarter la pretul promotional de 99 de dolari.

Foto: dailymail.co.uk

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea