Stiinta & Tehnologie

The Shroud s-a lansat in reteau Helio

Despre Your World Games nu s-au auzit multe pe meleagurile noastre. Nu este de mirare, mai ales ca aceasta companie nu a rasarit de multa vreme printre randurile dezvoltatorilor de jocuri pentru dispozitivele mobile.

Dar Gamevil are deja un nume, iar aceastia i-au ajutat pe cei de la Your World Games in realizarea unui joc, se pare, mult asteptat de toti, un RPG numit The Shroud. Dar despre The Shroud am mai discutat...

De la fermier la erou

Personajul principal al jocului este Taro. Acesta este un simplu fermier, dar cu ajutorul tau, va ajunge sa fie salvatorul orasului in care traieste. Jocul incepe destul de banal, pentru ca utilizatorul va trebui sa stranga recolta si sa cultive legume sau sa hraneasca animalele, indeletinicirile normale ale unui fermier.

Inafara de recolta Taro mai poate sa pescuiasca, sa sape prin mine si sa se lupte cu monstrii pentru a descoperi si alte indeletniciri. Toate aceste actiuni vor duce la strangerea de fonduri necesara pentru inchiderea portii care leaga lumea lui Taro de cea a personajului negativ din joc, Shroud.

Si in reteau Helio

"The Shroud unde un joc unic, foarte dezvoltat si care duce o experineta de joc de neegalat, mai ales ca nu sunt multi cei care vor putea sa o experimenteze. Suntem mandrii ca putem sa anuntam acest joc prin AT&T, o aventura care va incanta milioane de utilizatori", declara Robert Sprogis, vice presedinte al companiei Your World Games.

Daca pana acum utilizatorul avea acces la joc doar prin reteaua AT&T iata ca lucrurile se schimba pentru ca recent, The Shroud a fost lansat si in retele HELIO. Vestea buna este ca acum oricine de pe mapamond poate accesa jocul The Shroud prin intermediul site-ului Helio, www.helio.com

Autor: Andreea Dihel

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea