Stiinta & Tehnologie

# tesla romania #tesla #romania

Tesla a deschis prima reprezentanta in Romania

Telsa, compania miliardarului Elon Musk, a inaugurat pe 14 mai, prima reprezentanta in Romania. Fanii gigantului american vor putea alege trei dintre varaintele aduse pe piata din tara noastra: Model 3, Model S si Model S. Preturile nu sunt accesibile insa oricarui buzunar.

 

Cea mai ieftina masina de la Tesla este Model 3, care are un pret de pornire de 42.990 de euro si are o autonomie de 448 de kilometri. Pentru o varianta de top, doritorii trebuie sa plateasca nu mai putin de 59.990 euro.

In perioada urmatoare, compania americana vrea sa construiasca o retea de sase statii Supercharger, in Bucuresti, Constanta, Pitesti, Sibiu si Timisoara. Cele din Capitala si din Timisoara sunt deja puse in functiune. La Bucuresti, pe Calea Floreasca, in mall Promenada, sunt disponibile sase statii cu o capacitate de incarcare de pana la 250 kW. La Timisoara, pe bulevardul Revolutiei (Hotel Continental), sunt de asemenea sase statii, de 250 kW, potrivit Profit.ro.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea