Stiinta & Tehnologie

#telefon mobil #internet

Telefonul mobil ocupa la fel de mult timp ca citirea ziarelor si revistelor

Telefonul mobil ocupa din ce in ce mai mult timp, fiind folosit pentru navigarea pe internet de catre un numar din ce in ce mai mare de oameni.

Un studiu realizat de eMarketer arata ca adultii petrec din ce in ce mai mult timp cu telefonul mobil, la fel de mult ca cel petrecut pentru citirea ziarelor si revistelor.

Timpul petrecut pe telefonul mobil a crescut cu 28% in 2010, arata studiul realizat de compania americana, citat de mobilissimo.ro.

Un american adult petrece , in medie, in jur de 50 de minute pe zi folosind telefonul mobil. Timpul acordat ziarelor tiparite este de 30 de minute, in timp ce revistele se bucura de doar 20 de minute de atentie.

Telefoanele mobile conectate la internet permit utilizatorului sa citeasca editiile online ale ziarelor, iar mailurile si retelele sociale sunt deasemenea factori importanti in cresterea timpului zilnic acordat telefonului mobil.

Tu cat timp petreci pe zi cu mobilul tau?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea