Stiinta & Tehnologie

#octombrie #acer f1 #windows mobile #touchscreen

Telefonul mobil Acer F1 se lanseaza in octombrie

Telefonul mobil Acer F1 se pare ca se va lansa oficial in luna octombrie din 2009. Modelul a fost prezentat mai pe larg publicului in cadrul show-ului de electronice Computex care s-a desfasurat la Taipei intre 2 si 6 iunie.

Totodata, terminalele F1, L1 si C1 au mai fost expuse pentru prima data celor interesati in luna februarie la Mobile World Congress 2009 ce a avut loc in Barcelona.

Specificatii tehnice

Dintre cele trei modele prezentate, telefonul F1 este cel mai interesant si asta datorita sistemului de operare Windows Mobile 6.5 si a procesorului de 1 GHz, asemenea terminalului Toshiba TG01. Totodata, modelul va dispune de un ecran care masoara 3,8 inch cu rezolutie WVGA de 480 x 800 px.

Camera foto din dotarea lui Acer F1 este de 5 MP cu autofocus, dar fara flash. Modelul are stylus incorporat, carcasa confectionata din metal si slot pentru mufa standard de 3,5 mm. Nici in prezent nu se stie daca modelul va dispune de Wi-fi, dar sigur vine cu conectivitate 3G cu HSDPA.

Lansare

Se pare ca noul Acer F1 se va lansa initial in magazinele din Marea Britanie in data de 6 octombrie 2009. Pretul telefonului va fi de 295 euro si e posibil sa fie si mai ieftin daca se va vinde in cadrul unui abonament dedicat. In prezent nu se stie daca Acer F1 va ajunge si pe piata locala.

Totodata, nu se cunoaste data in care vor fi lansate si modelele F1 si L1 prezentate impreuna cu Acer F1. Este posibil ca cele doua sa ruleze de fapt sistemul de operare Android , compania producatoare anuntand oficial ca doreste lansarea unor astfel de modele pana la sfarsitul luii 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea