Stiinta & Tehnologie

#telefon de portofel #micro phone #telefon subtire #telefon de rezerva

Telefonul care incape in portofel

In cazul in care vrei sa pleci la plaja sau in oricare alta locatie si nu vrei sa porti grija smartphone-ului tau, Micro-Phone este dispozitivul perfect pentru tine. Fiind putin mai gros decat un card de credit, micul telefon a fost gandit si proiectat ca un telefon mobil de rezerva.

Micro-Phone este perfect si pentru copii fiindca nu ii incomodeaza la joaca si este destul de ieftin pentru a nu fi regretat in cazul pierderii. In plus, gadgetul vine cu o aplicatie care permite localizarea utilizatorului cu ajutorul oricarui smartphone cu sistem de operare Android sau iOS.

Dimensiunile telefonului sunt 85 x 54 x 5.5 mm, acomodand o tastatura alfanumerica si un ecran monocrom. Pe lateralele carcasei exista o clapeta pentru reglarea volumului si un conector pentru hands-free. Greutatea dispozitivului este de doar 40 de grame.

Micro-Phone are toate functiile de baza ale unui telefon GSM si va fi disponibil pe piata la un pret de numai 49 de dolari.

Sursa foto: gizmag.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea