Stiinta & Tehnologie

Telefoanele muzicale Nokia

Nokia a anuntat lansarea a trei mobile noi cu care isi propune sa cucereasaca inimile iubitorilor de muzica.
Nokia 5300 XpressMusic , Nokia 5200 si Nokia 3250 XpressMusic, vin ca o replica la seria Walkman lansata de rivalul Sony Ericsson.
Accesul la optiunile pentru muzica se face foarte usor, setul de casti este de cea mai buna calitate si cardul de memorie destul de incapator.
Toate cele trei telefoane vor utiliza software-ul Nokia Music Manager, care va permite transferul cu usurinta a datelor de la telefon la computer.
Piesa de rezistenta a seriei este fara indoiala Nokia 5300 XpressMusic. Pe langa toate optiunile multimedia, cardul microSD si radio FM, telefonul impresioneaza datorita displayului TFT 2” cu rezolutie QVGA, camera de 1.3 megapixeli si retea tri-band GSM, EDGE si GPRS, Bluetooth si USB cu un conector standard micro USB. Nokia 5300 XpressMusic va costa in jur de 250 de euro.
Nokia 5200 va avea pe langa functiile pentru muzica, camera VGA, radio FM stereo, slot card microSD, retea tri-band GSM, GPRS, Infrarosu , Bluetooth si optiuni de conectare USB. Nokia 5200 va putea vi achizitionat la un pret de 200 de euro.
Nokia 3250 are un design deosebit. A suportat un face-lift si are multe imbunatatiri. Spre exemplu cardul microSD suporta o capacitate de stocare de 2GB. Acest telefon va fi cel mai scump din toata seria – 400 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea