Stiinta & Tehnologie

Telefoane Nokia noi plus servicii de Internet

Nokia N96 , Nokia N78, Nokia 6210 classic si Nokia 6220 Navigator sunt echipate cu o serie de functii de navigare si multimedia, de la navigare pentru pietoni, geotagging (asocierea unor imagini cu anumite coordonate geografice), vizionarea de filme, pana la servicii de impartasire de continut video si foto . Nokia a inteles faptul ca serviciile bazate pe localizare, precum cartografierea si navigatia reprezinta o platforma esentiala pentru dispozitivele mobile din viitor. Nokia a prezentat , de asemenea, urmatoarea etapa in dezvoltarea mediului de servicii de Internet Ovi prin lansarea “Share on Ovi”, un serviciu de impartasire de continut media, care permite incarcarea, gestionarea si impartasirea facila de continut media personal.

Maps 2.0 – serviciile de navigatie ies in strada

Nokia Maps aduce experientele de cartografiere si navigatie la un nou nivel prin optimizarea navigatiei pentru pietoni, prin adaugarea de ghiduri de oras multimedia, imagini de satelit, totul prin intermediul unei interfete regandite pentru acest tip de utilizatori. Nokia Maps 2.0 dispune de o noua componenta de navigatie, destinata pietonior – “Walk” – continuand sa ofere in acelasi timp sistemul “Drive”, printre cele mai bune existente, conceput pentru mediul auto.

Share on Ovi – un serviciu de impartasire continut media personal

Continuand seria de servicii de Internet de succes reunite sub umbrela Ovi, Nokia a lansat Share on Ovi, un nou serviciu gratuit pentru impartasirea de continut media personal, care permite incarcarea, gestionarea si impartasirea facila de continut media personal prin intermediul unui dispozitiv mobil , PC sau alte dispozitive cu conexiune la Internet. Share on Ovi pune bazele unei comunitatii in care membri pot socializa, interactiona si colabora. Serviciul ofera suport pentru peste 100 de tipuri de formate media, utilizatorii avand la dispozitie spatiu de stocare nelimitat si posibilitatea de incarca lunar continut nelimitat. Pentru a-si crea un cont, doritorii pot sa acceseze //share.ovi.com.

Pentru a fi la curent cu cele mai recente lansari si informatii din domeniul telefoniei mobile aboneaza-te la Newsletterul Mobile.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea