Stiinta & Tehnologie

#terminal #telefon #samsung #smartphone # model telefon

Telefoane noi de la Samsung

Samsung aduce pe piata modele noi de telefoane, echipate cu un sistem de operare propriu, Bada OS. Platforma, ajunsa la versiunea 2.0, beneficiaza de trei noi terminale.

Astfel, Samsung a anuntat lansarea pe piata a telefoanelor Wave 3 , Wave M si Wave Y.

Samsung Wave 3 cantareste 122 de grame si vine cu o carcasa din aluminiu. Telefonul are display de 4 inch, rezolutie WVGA, WiFi, Bluetooth 3.0 si camera foto de 5MP.

Samsung Wave M cantareste 121 de grame, iar device-ul vine si cu un accelerometru si senzor de proximitate. Dispune de display de 3.65 inch si camera foto de 5MP.

Samsung Wave Y este un smartphone accesibil, cu ecran tactil de 3.2 inch cu o rezolutie de 320 x 480 pixeli (HVGA). Telefonul are un procesor de 832 MHz, camera de 2 MP fara autofocus, inregistrare video HVGA, HSDPA, Wi-Fi, Bluetooth si GPS.

Wave Y integreaza aplicatiile sociale ChatON si Social Hub. Functiile Live Panel, Lock Screen si Folder Management ofera o personalizare simpla, in timp ce Music Hub, un manager de muzica portabil, transforma telefonul intr-un tonomat portabil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea