Stiinta & Tehnologie

#google #nexus one #teg w3000

Teg W3000, clona chinezeasca a lui Google Nexus One

Saga chinezariilor continua cu cel mai recent model de clona, modelul Teg W3000 , copia fidela a terminalului Google, telefonul Nexus One.

Pe langa copierea dispozitivului, producatorul modelului a mai implementat ceva aparte, o copie a sistemului de operare iPhone.

Nume oficial: Teg W3000

Denumit oficial Teg W3000, telefonul mobil clona poate fi achizitionat pe piata chineza. Terminalul este compatibil cu retelele quad-band si este dotat cu accelerometru , conectivitate Bluetooth si Wi-Fi, are o camera de 2 MP si tuner TV analog, plus suport Java. Sistemul de operare rulat pare sa fie cel de iPhone si nu Android ca si in cazul versiunii originale. Totusi, producatorul necunoscut al terminalului a inclus lui Teg W3000 o serie de aplicatii, printre care se numara eBuddy, Facebook, Skype sau browser-ul web Opera. Modelul original google nexus one este dotat cu un ecran AMOLED de 3,7 inch cu rezolutie generoasa de 480 x 800 pixeli. Asemenea iPhone-ului si acest terminal are o singura "tasta" fizica. Pe D-pad, in loc de un buton s-a folosit un trackball. Google Nexus One este echipat cu precesorul Qualcomm Snapdragon QSD8250 de 1 GHz si ruleaza sistemul de operare Android 2.1 .

Alte detalii Nexus One

La capitolul conectivitate Google Nexus One se prezinta foarte bine, fiind dotat cu standarde GPRS, EDGE, Bluetooth si USB 3G cu HSDPA si HSUPA, plus Wi-Fi. Modelul mai este echipat cu o camera foto de 5 MP cu flash si autofocus, tehnologia de detectare a fetei si functia geo-tagging.

Lui Google Nexus One nu ii lipsesc nici receptorul GPS, busola digitala, serviciul Google Maps, integrarea serviciilor Google Search, Gmail, YouTube, Google Talk sau Picasa si are player muzical si video. In Romania, varianta originala Google Nexus One poate fi cumparata cu aproape 600 de euro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea