Stiinta & Tehnologie

Targ auto la Mamaia

Masini frumoase, bine dotate si ravnite de orice barbat sunt expuse, intre 14 si 18 mai, in statiunea Mamaia, la cel mai mare targ auto gazduit vreodata pe litoral. Vedeta expozitiei de la Mamaia este monopostul condus in urma cu doi ani de Giancarlo Fisichella. Acesta este estimat la 1 milion de euro, insa nu e de vanzare. Pentru cei cu bani, cea mai scumpa masina este un Jaguar, care costa peste 150.000 de euro. La targ sunt insa si masini mai ieftine, al caror pret porneste de la 8.000 de euro. La fel de frumoase sunt si fetele prezente.

Mamaia gazduieste, in afara targului auto, alte doua manifestari expozitionale, care au debutat tot miercuri. In 13 hoteluri are loc o noua editie a targului national de imbracaminte si incaltaminte, TINIMTEX, la care participa 400 de firme din intreaga tara.

De asemenea, la Complexul Cleopatra are loc editia 23 a targului national de metalo- chimie , TINMEC, unde se pot gasi produse electrocasnice si diferite articole de uz casnic si gospodaresc. Intrarea la toate aceste manifestari este gratuita.

 

Pentru mai multe informatii despre ultimele modele de masini de pe piata aboneaza-te la Newsletterul Masini.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea