Stiinta & Tehnologie

#p1000 galaxy tab #samsung #tableta pc

Tableta PC Samsung P1000 Galaxy Tab are functii de telefonie

Samsung P1000 Galaxy Tab , unul dintre cei mai noi rivali al iPad-ului de la Apple, a fost anuntat oficial, tableta PC fiind ceva mai diferita decat alte modele ale altor producatori.

Asa cum indicau primele zvonuri despre specificatiile tehnice ale modelului, Samsung p1000 galaxy tab ruleaza sistemul de operare Android, asemenea unui alt dispozitiv recent prezentat , Toshiba Folio 100.

Dar nu ecranul de 7 inch cu rezolutie WSVGA de 1024 x 600 px sau procesoul Cortex A8 de 1 Ghz il fac pe Samsung P1000 Galaxy Tab mai special, ci faptul ca dispozitivul are functii de telefonie. Dotata cu suport pentru retelele GSM/GPRS/EDGE si 3 G cu HSPA, Samsung P1000 Galaxy Tab poate efectua apeluri telefonice sau trimite SMS-uri si MMS-uri. Mai mult, modelul dispune de doua camera foto, una pe parte frontala de 1,3 MP pentru teleconferinte si una de 3 PM cu autofocus si flash LED, plasata pe partea din spate.

Toate aceste specificatii se afla intr-un dispozitiv cu o grosime de aproape 12 mm. Samsung P1000 Galaxy Tab va fi disponibil in variante de 16 GB si 32 GB, dar va suporta marirea spatiului de stocare printr-un card SD .

Printre alte atuuri ale modelului este compatibilitatea cu formatele video DivX, XviD, H.264 si suportul Flash 10.1, lucru care lipseste iPad-ului. Tablet PC-ul de la Samsung se va lansa in Europa din luna septembrie (prima data in Italia) ca apoi sa ajunga si in SUA, Asia si Coreea. Pretul modelului nu a fost dat publicitatii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea