Stiinta & Tehnologie

#swift #tva 19% #suzuki romania

Suzuki Romania pastreaza TVA-ul de 19% pentru Swift

Suzuki Romania pastreaza TVA-ul de 19% pentru modelele Swift 1.3 GLX (9.700 Euro cu TVA inclus) si Swift 1.3 GS (10.600 Euro cu TVA inclus).

Printre dotarile modelului Suzuki Swift 1.3 litri se numara: volan in trei spite reglabil pe inaltime, sistem audio cu 6 incinte, comenzi audio pe volan, oglinzi retrovizoare exterioare in culoarea caroseriei incalzite si actionate electric, sistem de blocare a pedalierului la impact si sistem ISOFIX de prindere a scaunului de copil pentru laterale spate.

Cel de-al doilea model inclus in promotia Suzuki - 1.3 GS - este echipat, printre altele, cu: aer conditionat automat, volan in trei spite imbracat in piele, scaune fata incalzite, radio CD cu MP3, comenzi audio pe volan, proiectoare de ceata, airbag-uri frontale (sofer si pasager), laterale si cortina si sistem de blocare a usilor din spate pentru siguranta copiilor.

Cititi mai multe pe Auto.ro  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea