Stiinta & Tehnologie

#luxgen7 #suv #masina

SUV-ul taiwanez Luxgen7 a fost lansat oficial

Luxgen, brandul de origine taiwaneza, a dezvaluit SUV-ul Luxgen7 , incurajat probabil de succesul MPV-ului prezentat la Salonul de la Dubai.

Noul model masoara 4,8 metri lungime, 1,93 metri latime si 1,76 metri inaltime.  Acesta vine echipat cu o transmisie automata cu cinci trepte cu functie de schimbare pe modul manual.

Masina dispune de sistem 4WD cu 3 moduri care poate repartiza cuplul intre cele doua axe ale masinii.

Constructorul afirma ca Luxgen7 SUV este singurul model din segment echipat cu deschidere inteligenta a haionului. O alta caracteristica notabila este sistemul anti-furt ce poate glisa in fata dupa ce vehiculul a fost incuiat pentru a bloca volanul. Habitaclul ofera un sistem audio hi- end Clarion cu boxe JBL, navigatie GPS, patru sisteme de asistenta vizuala incluzand aici Eagle View.

Sistemele de siguranta prezente pe Luxgen7 SUV sunt: airbaguri SRS, ABS , BAS (asistenta la franare) si EBD (distributie electronica a fortei de franare).

Modelul este oferit cu cinci niveluri de echipare la preturi cuprinse intre 22.000 si 29.000 euro.

Cititi mai multe pe Auto.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Top

Cauta-ti perechea