Stiinta & Tehnologie

#concurs european #laser magurele #cluster

Sustine si tu proiectul laserului de la Magurele sa devina cunoscut in toata Europa!

O initiativa romaneasca de stimulare a intreprinderilor mici si mijlocii are sanse sa obtina un premiu european, daca va avea sprijinul publicului in online. Clusterul de la Magurele, creat in jurulul Laserului de Mare Intensitate – ELI-NP –, a lansat acum 3 ani o astfel de initiativa care a castigat premiul la nivel national si luni urmeaza sa fie selectate cele mai interesante proiecte la nivel european.

Magurele High Tech Cluster (MHTC) si-a propus sa contribuie la Dezvoltarea de Companii Inovative pe baza Cercetarii Avansate si a Comunicarii Publice. Intentia Clusterului de la Magurele (MHTC) este de a realiza transfer de cunoastere si tehnologii de la institutele care realizeaza cercetari avansate, cum este Laserul de la Magurele, catre IMM si care, astfel pot devein lideri pe piata nationala si pe cele internationale.

Daca doriti ca initiativa Clusterului de la Magurele sa obtina un premiu European in acest domeniu, va invitam sa vizitati conturile MHTC de pe retelele de socializare Facebook AICI, Twitter AICI si Instagram AICI si sa dati like atat paginilor respective, cat si postarilor.

Puteti sprijini acest proiect si invitandu-va prietenii interesati de stimularea IMM-uri si doresc ca o initiativa romaneasca sa reuseasca la nivel european sa ofere suport pe retelele de socializare.

loading...
  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stiinta-tehnologie

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.